Política de privadesa

DADES D’EMPRESA / ENTITAT.

En cumpliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa / entitat:

 • NOM DE L’EMPRESA / DENOMINACIÓ SOCIAL:   Gestió i Direcció Tècnia d’Obres, SLP
 • NIF:   B64381429
 • DOMICILI SOCIAL (adreça, CP i població):   Sicilia 253, 2-2, 08025 BARCELONA
 • TELÈFON:   934.593.321
 • ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC   info@gpcat.com
 • DADES D’INSCRIPCIÓ AL REGISTRE MERCANTIL (dades registrals):   Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 39128, Foli 0115, Full B-338931, Inscripció 1. CIF B-64381429

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

En el marc del cumpliment de la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) (1), l’objecte de la qual es garantir i protegir, referent al tractament de dades, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment al seu honor i intimitat personal Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP informa als seus usuaris que:

Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP ha adoptat les mesures tècniques i organizatives segons disposa la normativa vigent.

Les Dades de Caràcter Personal que es recullen al/s formulari/s d’informació i/o contractació d’aquest web site de Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen als fitxers anomenats (per exemple: “Contacte i seguiment de clients”, “Informació de possibles clients”, etc.), degudament enregistrats a l’Agencia de Protección de Datos, la titularitat de la qual correspont a Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP

La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual en cas que s’estableixi amb Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP així com el desenvolupament de les tasques d’informació, formació, comercialització (aquesta darrera sempre identificada com a tal) i d’altres activitats pròpies de l’empresa.

Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP ha adoptat els nivells de seguretat adients a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten.

L’usuari podrà, en tot moment, exercir els drets reconeguts a la LOPD (1), d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Pot exercir aquests drets adreçant-se per escrit o per correu electrònic a Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP. C/Provença, 385 4rt 5a – 08025 BARCELONA , info@gpcat.com.

VARIS.

 1. Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP utilitza cookies que quedaran emmagatzemades al seu ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporciona informació ni sobre el seu nom, ni de qualsevol de les seves dades de caràcter personal.
 2. Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en aquest lloc web, així com la seva configuració i presentació.
 3. Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP es compromet a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA a través d’aquest mitjà.

  A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que es puguin trobar als continguts de les diferents seccions o planes del web de Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP produïts com a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes seccions o planes. Gestió i Direcció Tècnica d’Obres, SLP com conseqüència del disposat en aquest apartat, es compromet a esmenar els errors tan aviat com en tingui coneixement.

(1) Llei Orgànica de Protecció de Dades